Dé website voor vrouwen!

Een kunstgebit, het zal je maar gebeuren

Veel mensen kiezen voor het laten plaatsen van een kunstgebit als zij een groot deel van hun tanden en kiezen verloren zijn. Een dergelijke situatie ontstaat bijvoorbeeld door ouderdom, of doordat tanden en kiezen vroeger slecht zijn onderhouden. Voor het laten plaatsen van een kunstgebit kunt u terecht bij een tandartsenpraktijk, waar u vaak afhankelijk bent van een externe partij voor de productie van uw kunstgebit. Dit kan aanzienlijk sneller, als u kiest voor een kunstgebit in één dag!

In Nederland bestaan verschillende praktijken die een kunstgebit binnen een dag voor u kunnen maken. Een goed voorbeeld van zo’n praktijk is Vink Tandtechniek, die meerdere vestigingen heeft in Nederland. Deze praktijken hebben een eigen tandtechnisch laboratorium, waardoor u niet langer afhankelijk bent van externe partijen. Dit bevordert de snelheid en kwaliteit van het eindproduct.

Voordelen van een kunstgebit in een dag

Het laten plaatsen van een kunstgebit in een dag heeft verschillende voordelen voor een patiënt. Zo wordt een patiënt gedurende de volledige dag geholpen door dezelfde tandtechnieker, waardoor de patiënt weet op wie hij of zij kan vertrouwen. Daarbij wordt ook de kwaliteit van het eindproduct bevorderd, doordat het kunstgebit direct na de metingen voor u wordt geproduceerd. De kans op kleine foutjes is hierdoor minimaal!

Wanneer het kunstgebit eenmaal voor u geproduceerd is, kan deze direct geplaatst worden en kunnen de laatste wijzigingen aan de tandartsstoel voor u worden uitgevoerd. Zo ervaart u een optimaal draagcomfort, omdat het kunstgebit perfect aansluit bij de vorm van uw huidige gebit.

Kosten voor een kunstgebit in een dag

Het plaatsen van een kunstgebit in een dag hoeft absoluut niet duur te zijn! Tegenwoordig dekken veel zorgverzekeraars de volledige kosten voor een nieuw kunstgebit vanuit uw basisverzekering. Twijfelt u over de dekking van uw zorgverzekeraar? Loop uw dekkingsvoorwaarden dan nog eens goed na voordat u een kunstgebit laat plaatsen.

Misschien vind je deze artikelen ook leuk:

');background-size: cover;"> Wat zijn de nieuwste sportrages? Borstvoedende werkneemster voelt zich bezwaard Vrouwen en vernieuwing

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Praat mee!

Reactie