Dé website voor vrouwen!

Kerstfilms

Het is weer tijd voor de leukste kerstfilms! De Kerstdagen zijn bijna aangebroken. Drukke dagen vol familie bezoekjes en lekker eten. Als je tussendoor even een moment voor jezelf hebt is het heerlijk om een lekkere wandeling te maken of één van de leukste kerstfilms op te zetten.

Top 10 kerstfilms

Er zijn in de loop van de jaren veel kerstfilms gemaakt, maar vooral de kerstfilms die al jaren favoriet zijn hebben we hieronder voor je neergezet.

Shrek The Halls
Acteurs: Mike Myers, Eddie Murphy, Cameron Diaz en Antonio Banderas.

kerstfilmsDeze kerstfilm gaat over het leven van de ogers in het moeras dat rustig verloopt totdat de kerstperiode aanbreekt. Shrek belooft Fiona een fantastische Kerst, maar Shrek weet niet waarom Kerst eigenlijk wordt gevierd en zoekt daarom in een boek op hoe men zich op de kerstperiode voorbereidt. Op kerstavond brengt Shrek zijn eigen versie van “The Night Before Christmas”. Terwijl hij dit doet wordt hij onderbroken door Ezel, de Gelaarsde Kat en het peperkoeken mannetje. Shrek wordt kwaad en verlaat het huis. Ook Fiona vertrekt, waardoor Shrek het gevoel krijgt dat hij kerstavond heeft verpest. Later hoort de hele bende echter waar Kerst voor staat. Een leuke kerstfilm voor de hele familie! Koop de DVD hier en ontvang hem binnen 24uur!

A Christmas Carol
Acteurs: Patrick Stewart, Richard E. Grant en Joel Grey

kerstfilmsHet is Kerstavond 1843. Scrooges zakenpartner en beste vriend  Jacob Marley werd net begraven, waardoor Scrooge thuiskomt in een melancholische bui. Op kerstavond zit Scrooge alleen in zijn woonkamer wanneer de geest van zijn overleden vriend Marley verschijnt. Hij komt Scrooge waarschuwen dat hij zal moeten boeten voor al het kwaad dat hij anderen aandoet. Koop de DVD hier en ontvang hem binnen 24uur!


Love Actually

Acteurs: Hugh Grant en Colin Firth

kerstfilmsLove actually is één van de leukste romantische kerstfilms. Een film vol liefde en humor die het liefdesleven volgt van 8 Londenaren in de aanloop naar kerst. De nieuwe premier wordt verliefd op zijn assistente, terwijl zijn zus huwelijksproblemen heeft en een vader en stiefzoon het verlies van hun vrouw en moeder verwerken. Een heerlijke humoristische kerstfilm die je gezien moet hebben! Koop de DVD hier en ontvang hem binnen 24uur!


Alles is liefde
Acteurs: onder andere Michiel Romeyn, Carice van Houten en Wendy van Dijk

kerstfilmsIn deze kerstfilm draait alles om de liefde. Klaasje, gespeeld door Wendy van Dijk, is gescheiden van Dennis, omdat hij Klaasje heeft bedrogen met de juf van hun zoontje. Hoewel hij haar terug wil, lijken zijn kansen verkeken als Klaasje een aantrekkelijke jonge minnaar tegenkomt. Simone, de beste vriendin van Klaasje, is de spil van haar gezin dat ze met strakke schema’s door het drukke dagelijkse leven leidt. Simone is getrouwd met Ted, maar voelt zich vaak buitengesloten en overbodig. Als hij wordt ontslagen durft hij het haar dan ook niet te vertellen. Badmeester Victor verheugt zich op zijn aanstaande huwelijk met Kees, zijn grote liefde. Terwijl 5 december nadert en alle liefdeslijnen bij elkaar komen via de mysterieuze Sinterklaasfiguur Jan, lijken de liefdesperikelen te worden overwonnen… Koop de DVD hier en ontvang hem binnen 24uur!

Alles is familie
Acteurs: onder andere Thijs Römer, Martine Bijl en Chris Zegers

kerstfilmsDe film Alles is familie gaat over de leden van een familie die allemaal op het punt staan belangrijke keuzes te maken in het leven. Deze film is in november 2012 in premiere gegaan en overtrof alle verwachtingen. De makers noemen Alles is Familie “het vileine zusje van Alles is liefde”. Een absolute aanrader! Koop de DVD hier en ontvang hem binnen 24uur!

 

The holiday
Acteurs: Cameron Diaz, Kate Winslet en Jude Law

kerstfilmsEen absolute aanrader in deze kerstfilms top 10! Amanda, gespeeld door Cameron Diaz, is een Amerikaanse vrouw met een heel druk leven als filmproducent. Iris, gespeeld door Kate Winslet, woont in een klein Engels dorpje en heeft de hoop op liefde opgegeven nadat ze voor de zoveelste keer de tweede keus is geworden van haar collega op wie ze al jaren verliefd is. Wanneer Amanda en Iris elkaar via een site voor woningruil leren kennen, besluiten ze twee weken van huis en leven te ruilen. In deze twee weken worden hun levens op zijn kop gezet. Koop de DVD hier en ontvang hem binnen 24uur!

Home Alone
Acteurs: Macaulay Culkin, Joe Pesci en Daniel Stern

kerstfilmsDe Home Alone films zijn al jaren de meest gedraaide kerstfilms. Wie kent ze niet? De kerstfilm, gemaakt in 1990, doet het al jaren goed bij jong en oud. Kevin McAllister is 8 jaar als hij per ongeluk alleen thuis achtergelaten wordt wanneer zijn familie op vakantie gaat naar Frankrijk. Wanneer Kevin zich realiseert dat hij alleen thuis is, leert hij al snel voor zichzelf te zorgen. Tijdens de kerstdagen moet hij het huis beschermen tegen Harry en Marv, twee inbrekers die van plan zijn in het huis van Kevins familie in te breken. Koop de DVD hier en ontvang hem binnen 24uur!

The Polar Express
Acteurs: Tom Hanks, Daryl Sabara en Michael Jeter (stemmen)

kerstfilmsHet is kerstavond en als een jongen, die twijfelt aan het bestaan van de Kerstman, in slaap probeert te vallen en het geluid van een trein hoort. De jongen komt in een fantasie reis naar de Noordpool terecht op een magische trein. Daar zal hij de Kerstman persoonlijk mogen ontmoeten, samen met enkele andere kinderen. Koop de DVD hier en ontvang hem binnen 24uur!

Gremlins
Acteurs: Zach Galligan, Phoebe Cates en Hoyt Axton

kerstfilmsDe Gremlins zijn voor veel mensen dé kerstfilms die gezien moet worden! Een man zoekt een cadeau voor zijn zoon en vindt een klein lief beestje. Hij moet zich alleen wel houden aan drie regels: geen water, geen eten na middernacht en geen fel licht. De hel breekt echter los als het beestje hier toch aan wordt blootgesteld. Het beestje begint groene Gremlins begint te kweken… Koop de DVD hier en ontvang hem binnen 24uur!

New Years Eve
Acteurs: Ashton Kutcher, Robert De Niro en Katherine Heigl

kerstfilmsNew Years Eve gaat over de verhalen van een groep New Yorkers die in de loop van Oud en Nieuw hun weg naar romantiek proberen te vinden. In de film worden onder andere een verbitterde stervende man in een ziekenhuis (De Niro), een gefrustreerde directiesecretaresse (Pfeiffer) die eindelijk haar onvervulde dromen probeert waar te maken, een vrouwelijke producer (Swank) van de befaamde Times Square Oudejaarsavond-show en een jongeman (Kutcher) die een hekel heeft aan Oudejaarsavond gevolgd. Een heerlijke film die je gezien moet hebben! Koop de DVD hier en ontvang hem binnen 24uur! 

Wat vind jij de leukste kerstfilms?

Misschien vind je deze artikelen ook leuk:

Leuk cadeau voor je vriend Ach, het is ook wel weer gezellig… Tatoeages, piercings, brandmerken, plastische chirurgie…

Reacties (4)

martha
6 december 2012

Leuke kerstfilms!!! Nu alweer zin in kerst:)

Ria
18 december 2012

Veel goede herinneringen aan deze kerstfilms. Lekker na een heerlijke maaltijd genieten van een goede kerstfilm met de kachel aan. Zo geniet ik echt van de kerst.

danique
25 december 2012

ken alle films niet behalve die van Home Alone!! die is wel leuk.

Lies
30 juli 2014

A princess for Christmas is ook erg leuk.

Praat mee!

Reactie