Dé website voor vrouwen!

Rare houdingen..naakt zonnen

Voor sommige mensen de normaalste zaak van de wereld, voor anderen iets wat ze nooit zouden doen. Naakt zonnen. Niets om je lichaam. Enkel jezelf en naakt zonnen in de natuur.

naakt zonnenIk was dit jaar voor het eerst met de auto naar Zuid Frankrijk om daar 2 weken van het lekkere weer en de mooie natuur te genieten. We reden naar de Ardèche, een prachtig gebied waar we een dagje gingen kanoën. 24 kilometer lekker actief bezig tussen de rotsen. In één woord: prachtig! Ik zou het iedereen aanraden.

Maar wat je van te voren wel even moet weten is dat je onderweg veel mensen tegenkomt die naakt zonnen. Er blijken namelijk nogal wat nudisten campings rondom de Ardeche te liggen. Mij maakt het helemaal niet uit als mensen van naakt zonnen houden, maar wat ik niet begrijp is dat deze mensen altijd zo’n opvallende houding aannemen.

Zittend of liggend met hun benen wagenwijd open. Je kunt er gewoon niet omheen, ook al zou ik dat ooh zo graag willen! Je wordt gewoon met je ogen gedwongen om even een kijkje te nemen. Ik vraag me dan altijd af waarom ze zo’n rare houding innemen. Willen ze overal egaal bruin zijn? Willen ze gezien worden? Willen ze laten zien dat ze zich nergens voor schamen? Of is het iets anders?

Ik ben bang dat als ik hierachter wil komen er niets anders op zit dan het zelf eens te proberen. En dan kan ik maar één conclusie trekken: Het zal voor mij een raadsel blijven :)

Misschien vind je deze artikelen ook leuk:

Amsterdam; the place to be! Vakantie checklist Op een voordelige manier naar Schiphol

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Praat mee!

Reactie