Dé website voor vrouwen!

Over 24Woman

Leuk dat je meer wilt weten over 24woman! 24woman.nl is dé website voor vrouwen. Op deze website vind je leuke artikelen over allerlei onderwerpen die vrouwen interesseren. Zelf ben ik gek op bakken en koken dus daar zullen veel artikelen over verschijnen, zoals makkelijke recepten maar ook healthy snacks! Natuurlijk schrijf ik ook over andere onderwerpen, zoals gezondheid en relatie en seks.

Wie schrijft er eigenlijk…
Femke, ik ben de website 24woman.nl in maart 2012 begonnen, omdat ik mijn hobby’s schrijven en lezen wilde combineren. Ieder weekend doe ik mijn best op de tennisbaan, de zon is mijn grootste vriend en ik ga daarom het liefst zo vaak mogelijk op vakantie. Waar maakt me niet uit, als de zon maar schijnt! In de winter sta ik ook graag op de ski’s. Verder hou ik van winkelen, lunchen met vriendinnen en probeer ik graag nieuwe recepten uit.

Artikelen
Heb je een leuke suggestie of een tip, aarzel niet en laat het weten! Ook als het je leuk lijkt om voor ons te schrijven horen wij dat graag van je. Stuur een mail naar info@24woman.nl.

Andere leuke websites vind je hier.

Reacties (2)

Ali Bakker
3 april 2012

Hey Femke, knap hoor om een website op te zetten. Leuke recepten enzo.

Els Schouten
27 april 2012

Fem top ga zo door !!! Heerlijke recepten

Praat mee!

Reactie