Dé website voor vrouwen!

10 ultieme sex fantasieën van vrouwen

Een trio (met vrouw én man), bondage, anale sex of een sensuele masturbatieshow opvoeren terwijl hij toekijkt. Zomaar even een greep uit de sex fantasieën die de mannen het liefst vandaag nog uit zien komen. Ondertussen weten we het wel, wat de mannen willen! Zonder blikken of blozen vertellen ze het zo’n beetje aan iedereen die het wil horen (of het liefst, die het wil waarmaken).

Vrouwen daarentegen, zijn daar toch een stuk voorzichtiger mee. We zeggen het liever niet hardop, geven er zelfs vaker niet aan toe, en durven het spijtig genoeg niet eens te vertellen aan onze partner. Maar dat betekent niet dat wij niet overlopen van de schunnige fantasieën, die ook wij graag uit zien komen!

Welke dat precies zijn? Lees het hieronder zelf maar ;)

10 ultieme sex fantasieën van vrouwen

De absolute sex fantasie nummer 1 is, hoe kan het ook anders, sex met een vrouw. Het bed delen met iemand van hetzelfde geslacht is de ultieme fantasie. Dan hebben we het wel voornamelijk over orale sex, maar zo gek is dat ook niet. Iemand van je eigen geslacht weet natuurlijk precies wat je lekker vindt.

Nummer 2 op de lijst is een gouwe ouwe in de porno scene: sex met twee mannen. Zoiets als ‘te veel aandacht’ bestaat dus niet.

De nummer 3 op de sex fantasie lijst, is een grote op het lijstje van zowel de man als de vrouw: sex met een maagd. Niet alleen mannen zijn graag de eerste, ook vrouwen vinden het heerlijk om een onschuldige jongeman te kneden en bespelen.

De zogenoemde ‘verkrachtingsfantasie’ voert de nummer 4 aan van onze lijst. Dat hier nog een groot taboe op rust is niet heel opmerkelijk, de naam zegt het al. Maar dat het een graag uitgevoerde fantasie is, is een feit. Neem het woord ‘verkrachting’ alleen wel met een korreltje zout, we willen niet per se sex tegen onze zin in. Maar een zeer dominante man die de touwtjes in handen heeft en opdrachten uitdeelt is ontzettend sexy.

Een andere populaire sex fantasie is sex met een beroemde man! Een stuk minder makkelijk waar te maken en dus blijft dat veelal een onvervulde fantasie. Maar dromen over een goeie beurt van Channing Tatum, Robert Downey Jr, of een van de andere mooie mannen op aarde is ook geen straf!

Vrouwen zijn nu eenmaal wat softer dan mannen en dus staat romantische sex op nummer 6. Of de sex nou goed is of niet, we verlangen vaak naar een romantischere insteek. Een romantisch diner bij kaarslicht, of een wandeling op het strand dat resulteert in een heerlijke vrijpartij bij zonsondergang. Of bij thuiskomst een bijna filmachtige slaapkamer betreden vol kaarsjes en rozenblaadjes…ja wij zouden het wel weten mannen!

De ene partner weet precies wat je lekker vindt en de ander doet maar wat! *Zucht*
Daarom staat ultieme orale sex op nummer 7. Een man die prefect zijn weg weet daar beneden. Geen onmogelijk fantasie om waar te maken als je maar goed blijft communiceren.

Lieve romantische sex is een fantasie, maar dat brave gedoe zijn we soms even helemaal zat. Sommige vrouwen zouden weleens een stripper of prostituee willen zijn, alleen al om die macht te voelen om een man op te geilen terwijl hij het recht niet heeft je aan te raken. Controle en macht is ook voor vrouwen een heus opwarmertje.

De volgende is wat moeilijker, vooral omdat het veel overgave en een onderdanige houding van de man vraagt.  Niet iets waar de meeste zich prettig bij voelen. ‘De rol van de man’ is de een na laatste fantasie op de lijst. Dat vrouwen niet vies zijn van een beetje agressie in bed is nu bekend. Maar deze fantasie gaat net even een stapje verder, vrouwen zouden de rol van de man weleens willen overnemen om te ervaren hoe het is iemand te penetreren.

De ultieme one-night-stand is de laatste op de sex fantasie lijst. Een man die je ontmoet op een feestje, een avond lang helemaal gek maken op een hotelkamer! Je helemaal laten gaan, dingen doen die je normaal nooit zou doen en er nog van genieten ook! Je kent de man in kwestie toch niet en zal hem (als het goed is) nooit meer zien ook. Dat gevoel van vrijheid maakt het beest in je los.

Lees hier de top 10 mooie vrouwen.

Misschien vind je deze artikelen ook leuk:

Is je date een potentiële partner? Do’s en don’ts om snel zwanger te worden De beste plekken voor seks op de werkvloer

Reacties (2)

ItaliaanseAngela
30 maart 2014

Mijn geile seks fantasie is om daar paar lekkere Groot geschapen Marokkaanse mannen gepaalt te worden.

Leo
5 april 2015

Ik wil eens snake sex

Praat mee!

Reactie