Dé website voor vrouwen!

Vrouwen en vernieuwing

De meeste vrouwen zijn altijd wel op zoek naar vernieuwing. Een nieuw geurtje, nieuwe make-up of nieuwe kleding en schoenen. Als ze gaan shoppen dan komen ze meestal niet met lege handen thuis. Maar het kan allemaal nog gemakkelijker, want als je nu online bij ICI Paris XL een kijkje gaat nemen, dan pas ga je ervaren wat voor moois er allemaal te koop is! Eens in de zoveel tijd ben je toe aan wat vernieuwing en of dat nu een nieuw geurtje is of een andere kleur make-up, het kan allemaal. Durf jij te experimenteren en je keuze te maken? Het is goed om te ontdekken wat het beste bij jou past én dat kan alleen maar als je je er aan over durft te geven. Zoveel moois bij elkaar, dat wordt nog lastig kiezen, maar door de vele kortingen kun jij voor een laag bedrag veel moois kopen en jezelf in de watten leggen.shoppen

Kortingen ICI Paris XL
Bij ICI Paris XL kun je snel en eenvoudig bestellen en bij iedere bestelling privilege punten sparen.  Je krijgt gratis proefjes bij je bestellingen, de bezorging is gratis én je kunt veilig online betalen. Maar als je dacht dat dat alles was, dan heb je het mis! Er zijn namelijk ook mooie kortingsacties waar je gebruik van kunt maken. Iedere week kunnen er weer nieuwe acties gelden. Wat dacht je van 25% korting op een geurtje naar keuze, tot 70% korting op de geselecteerde geuren op de website of 40% korting op alle make-up en geurensets? Het zijn allemaal acties die je tegen kunt komen. 15% korting  op het hele assortiment misschien of een dag waarbij je geen BTW betaal? Houd de kortingsacties goed in de gaten, want dat bespaart je veel euro’s.

Laat je inspireren
Heb jij al enig idee wat je graag wil hebben? Misschien wel nieuwe make-up of een nieuw geurtje, omdat je iets te vieren hebt. Of zomaar? Verwen jezelf ook zonder reden met wat nieuws. Je gaat er iedere dag weer van genieten en je partner geniet uiteraard mee! De producten die je worden aangeboden bij ICI Paris XL, zijn ook erg leuk om cadeau te doen. Is je beste vriendin binnenkort jarig, of je buurvrouw? Vanaf nu weet je direct waar je een mooi cadeau kunt kopen en misschien nog wel met een mooie korting! Een goede reden om dan voor jezelf ook meteen wat leuks aan te schaffen. Genieten van de mooie dingen in het leven moet je niet uitstellen!

Online shoppen blijft vernieuwend!
Iedere keer wanneer je online gaat shoppen bij ICI Paris XL, kom je weer veel nieuws tegen! Weet jij al wat je deze keer gaat kopen? Laat je inspireren door het ruime aanbod om vervolgens wat leuke of luxe artikelen voor jezelf uit te kiezen. Alleen make-up of ook een geurtje? Maak je dag weer goed en verras jezelf, er zijn zoveel mogelijkheden, dat je maar beter even de tijd kunt nemen om te gaan genieten!

Misschien vind je deze artikelen ook leuk:

');background-size: cover;"> Wat zijn de nieuwste sportrages? Borstvoedende werkneemster voelt zich bezwaard Een kunstgebit, het zal je maar gebeuren

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Praat mee!

Reactie