Waar koop jij je condooms?

Als je veilige seks wilt hebben, is het belangrijk dat je gebruik maakt van condooms. De kans op een soa en/of op een zwangerschap is nu eenmaal vele malen kleiner. Maar waar koop je nu eigenlijk jouw condooms? Er zijn tal van mogelijkheden. Je kunt bij iedere drogist condooms kopen. Maar ook alle supermarkten verkopen condooms. Eigenlijk kun je op best veel plekken condooms kopen. En dit is super goed, echter kan het soms ook best vervelend zijn om condooms te kopen. Als je ergens een pakje condooms wilt kopen betekent dit in de praktijk vaak dat je de plaatselijke supermarkt naar binnen moet. Er is een kans dat je hier bekende tegen komt. Voor veel mensen is dit een reden om toch maar geen condooms te halen. Het kan een ongemakkelijke situatie opleveren en veel mensen gaan deze situatie toch liever uit de weg.

 

Gelukkig is het anno 2021 mogelijk om vrijwel alles online te bestellen. Zo geldt dit uiteraard ook voor condooms. Je kan op veel verschillende websites condooms bestellen. Het grote voordeel is dat je zo niet naar de winkel toe hoeft. Je hoeft de deur niet uit en dit is voor veel mensen een reden om ze online te bestellen. Condooms bestellen heeft als tweede goede reden dat er op de verpakking die om de condooms heen zit geen bedrijfsnaam staat. Er staat dus niet “Durex condooms”. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat je ouders of huisgenoten jou ‘betrappen’ op het bestellen van condooms. Het is natuurlijk alleen maar goed om condooms te gebruiken, maar dat zou een ongemakkelijke situatie kunnen veroorzaken. Condooms bestellen kan tegenwoordig gelukkig heel discreet.

 

Welke merk condoom gebruik jij?

Er zijn veel verschillende fabrikanten van condooms. De meeste mensen kiezen ervoor om bij een merk te blijven waar ze goede ervaringen mee hebben. Durex condooms zijn onder de Nederlanders de meest verkochte condooms. Dit komt hoogstwaarschijnlijk doordat dit een merk is dat de meeste Nederlanders kennen en de kwaliteit als goed bekendstaat. Wanneer je condooms gebruikt, is de kans op een soa dus heel klein. Echter hoor je soms verhalen dat het alsnog mis gaat. Vaak gebeurd dit doordat een condoom scheurt. Je wilt niet dat dit gebeurt en daarom is het goed om gebruik te maken van kwalitatief goede condooms, zoals in dit geval de Durex condooms. Na de seks kan het altijd goed zijn om even te checken of het condoom niet gescheurd is. Wanneer dit het geval is, kun je er voor kiezen om een morning after pil te gebruiken.

 

Makkelijk afvallen: het is wel degelijk mogelijk

Er wordt standaard nogal gewichtig gedaan over afvallen, het kwijtraken van overtollige kilo's. Alsof het enorm complex en ingewikkeld is allemaal. Niets is echter...

- Advertisement -

Op vakantie naar een Limburg vakantiepark

De zomervakantie is natuurlijk altijd een leuke periode en je zult ook zien dat veel gezinnen in Nederland erop...