Gellak kleuren: de voordelen en favorieten op een rij  

Mooi uitziende nagels zijn belangrijk. Het is één van de eerste dingen waar iemand naar kijkt bij het vellen van een oordeel over een persoon. Vrouwen vinden het daarom belangrijk dat de nagels er goed uit zien. Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor gellak kleuren, omdat deze grote voordelen op kunnen leveren. Zo zijn er een groot aantal kleuren die als de favoriet voor de zomermaanden gelden, waardoor je altijd de laatste trends kunt volgen. Maar aan welke voordelen moet je nog meer denken als je met één van de kleuren werkt? En hoe passen de favorieten hierbij? Lees het in deze blog.

Gellak kleuren zorgen voor nieuwe combinaties

De gellak kleuren kennen een groot aantal mogelijkheden. Niet alleen gaat het hierbij om de basiskleuren, maar ook om de tinten die je hier weer bij kunt vinden. Als je bijvoorbeeld voor blauwe nagels kiest, kun je zowel donker als licht op de nagels doen. Ook kun je met de gellak veel kleuren met elkaar combineren. Dit is namelijk ook één van de trends die je deze zomer tegenkomt. Door het uitharden van de nagellak kun je iedere kleur die je maar wilt toevoegen aan één nagel of iedere nagel juist een aparte kleur geven. Het uitharden zorgt tevens voor nagels die voor langere tijd goed blijven en waardoor je langer kunt genieten van je creatie.

Kleuren van Pink gellac: de laatste trends

De gellak van Pink gellac kent als voordeel dat jouw nagels steeds weer een ander uiterlijk hebben. Hoewel de gellak uitgehard wordt door middel van een UV-lamp, kunnen de nagels ook makkelijk van een andere kleur voorzien worden. Het werkt namelijk hetzelfde als de gelnagels, maar dan door een extra laagje aan te brengen. Ook kun je de gellak van Pink gellac combineren met de gelnagels zelf, waardoor je niet alleen een mooie kleur hebt, maar ook kunt genieten van langere nagels. Om de twee weken kun je hiermee weer meedoen aan de laatste trends en iedere keer weer een nieuwe kleur op jouw nagels doen.

Iedere favoriet voor de zomer

Met de kleuren van Pink gellac kun je een groot aantal nieuwe kleuren in jouw assortiment krijgen. Hiervoor hoef je alleen maar te bepalen wat jouw nieuwe favorieten zijn. Blauw, groen, zwart en regenboog zijn bijvoorbeeld de laatste trends voor het voorjaar en de zomer. Door meerdere tinten te kiezen, maak je iedere keer weer de mooiste creaties op je nagels. Of je nu voor lichte of donkere nagels kiest: jouw nagels zien er goed verzorgd uit en je geniet van de kwaliteit die bij je gellak komt kijken.

Prikkel de fantasie van je kind

Kinderen bekijken de wereld met een hele andere blik dan volwassenen dat doen. Het is heel belangrijk om de fantasie van een kind te...

- Advertisement -

Weer helemaal klaar voor het werkleven

De vakanties lopen op hun einde en ook de zomer maakt langzaamaan plaats voor de herfst. Tijd dus om...